Produkter

Alle prosjektene vi påtar oss starter med en gratis befaring. Under konsultasjonen med kunden skisserer vi de beste alternativene for deres spesifikke behov. Alle detaljene rundt jobben blir nøye notert ned og tatt med tilbake til verkstedet.

Ethvert prosjekt er formet etter dine spesifikasjoner av våre erfarne medarbeidere i det fullt utstyrte verkstedet vårt. Det er ingen tredjepart involvert; det er bare du, kunden, og oss; dermed kan du være sikker på at alt utføres korrekt i henhold til de avtalte spesifikasjonene.

Vi bruker materialer av best mulig kvalitet i hvert prosjekt for å sørge for at du får et holdbart produkt som fungerer stille og uanstrengt.

Her ved Stylish Homes bruker vi et unikt bunnvektet system. Dette betyr at all vekten er på bunnskinnen. Andre systemer bruker typisk et topphengt system hvor all vekt henger fra toppskinnen. Dette kan føre til mye stress på festene som igjen kan forårsake problemer med skjevhet eller til og med fullstendig svikt i systemet.

Et annet problem som typisk oppstår i andre systemer er kondensasjon, spesielt om vinteren når varm luft møter kaldt glass. Kondensen renner deretter ned på gulvet, noe som medfører et konstant behov for å moppe eller tørke gulvet.

Vi har utviklet et unikt system for å få bukt med dette problemet. Vi installerer et spesielt kondensasjonsbrett som fører det oppsamlede vannet innenfra og ut.

Vi er ikke fornøyde med å bare hvile på våre laurbær og gjør derfor stadig forbedringer til vårt system. Nylig har vi oppgradert profilen på glasset slik at det glir lett på skinnene.

Som du ser har vi oppgradert til en dypere profil for å gi et større overflateområde å feste glasset på. Dette gir et forbedret feste for bedre yteevne.

Så snart glassvegg-systemet ditt er ferdiglaget blir det transportert til deg i vår spesialbygde varebil for å være sikker på at alle delene ankommer ditt hjem like intakt som de var da de forlot verkstedet.

v1

 

Klikk her for å kontakte oss.