Om oss

 

Stylish Homes, glassveggspesialisten, har vært i bransjen i mer enn 12 år.

Vi flyttet til Spania i 2001 og begynte å jobbe med butikktilpasning, konstruksjonsarbeid og vindus- og boligutbedringer.

Det var under denne perioden vi oppdaget at mange av våre kunder så etter bedre løsninger for villabalkongene, terrassene og solariene sine. Bar-eiere ønsket å inkorporere utendørs hager og terrasser med barene og restaurantene sine.

Map of Orihuela Costa

Derfor tok vi fatt på veien mot å introdusere glassvegger, i tillegg til våre allerede utvidede tjenester. Vi tilbyr rammeløse vinduer som kan skyves sammen, delvis eller fullstendig lukkes, og låses. Den perfekte løsningen!

Med over 30 års erfaring innen produksjon av aluminiumsprodukter og alle typer glass, fant vi at det bare var én ting som manglet for å lage det perfekte glassvegg-systemet; et uavhengig drenerings- og kondenseringsbrett. I kraftige regnstormer og under kalde spanske netter der du trenger varmeapparat, er kondensasjon uunngåelig.

Dermed er vi stolte av å kunne annonsere at vi er det første glassvegg-selskapet som innlemmer et kondenseringsbrett i systemet vårt og det er dette som gjør vårt system forskjellig fra andre systemer på markedet.

Siden alle installasjoner er forskjellige, vil enhver vareframstilling og installasjon fra Stylish Homes bli skreddersydd. Vi tilpasser former, kurver, vinkler, fronter osv.

Vi designer den perfekte glassveggen for kundenes behov hver gang, til avtalt tid. Erfaringen vår med byggevirksomhet betyr at vi kan inkorporere eventuelle ønsker om forbedringer, tilbygg osv., enten det er hjemme eller i din bedrift. Uansett hva du velger kan du nyte det perfekte glassvegg-systemet; det rammeløse glasset gir fri utsikt, er lett å holde rent og er praktisk talt vedlikeholdsfritt, hele året.

Stylish Homes er spesialister innen framstilling og installering av glassvegger. Siden vi føler sånn stolthet over prosjektene våre, sørger vi for at alle våre ansatte, fra salg til installasjon, er meget godt opplært. Vi garanterer at du blir fornøyd.

Vi har nå betjene Torrevieja, Alicante, Benidorm, Murcia, La Manga og innlandsstrøk er også.

Klikk her for å kontakte oss.